k

 

 

 

 

 

 
Linna

Historiaa

Brennanien linna on rakennettu 1400-luvulla keskiajan tyyliin. Se on pysynyt samanlaisena vuosisadat Brennanin suvun asuttaessa sitä. Jokaisella suvun avioparilla oli monta lasta, jotta linnalle olisi varmasti perijä, jos vanhemmat pojat sattuisivat menehtymään sodassa tai taisteluissa. Silloin tällöin linnaa on kuitenkin kunnostettu, mutta tämä ei ole näkynyt ulkoisesti. Vasta 2000-luvulla serkusten periessä linnan se restauroitiin myös ulkopuolisesti, vaikka vanhat monumentit ja koristukset säilytettiin

Etupiha

Heti tullessa sisään rautaisista porteista, näkee etualalla suihkulähteen, jonka ohitse kulkee kivetty polku linnaan. Koko tiluksia ympäröivien muurien vieressä kasvaa marjapensaita sekä sikin sokin pihaa kasvaa omenapuita, joista jotkut asukkaat välillä napsivat välipalaa.

Puisto

Hieman kauempana, linnan takana on vehreä puisto, jonka läpi mutkittelee hiekkapolku ja sinne tänne on ripoteltu penkkejä. Puistossa on myös leikkialue lapsia varten, josta löytyy mm. keniut, liukumäki sekä erilaisia kiipeilytelineitä.

Kahvila Guairí

Kahvila on sisutettu lämpimillä punaisen ja keltaisen sävyillä ja sijaitsee puiston päässä. Tilaa löytyy monelle hengelle ja pehmustetut tuolit takaavat miellyttävän olon. Guairín leivokset ja muut tuotteet leivotaan itse, eikä niitä tilata mistään, joten ne ovat laatutavaraa ja tällöin myös tiedetään, mitä mahdollisia allergia-aineita kussakin leivoksessa on. Erikoiskahvit, kaakaot, alkoholijuomia sekä suolaiset purtavat ja leivonnaiset ovat aina yhtä maistuvia.

Baari Arcadia

Arcadia tarjoaa iltaisi - ja päivisinkin - alkoholipitoisia juomia, musiikkia, sekä vilkasta yöelämää. Pyörähdä tanssilattialla, tutustu ihmisiin tai istu baaritiskillä miettimässä asioita. Monenlaisia eri drinkkejä sekä perusalkoholit kuten olut, siideri ja lonkero. Myös viinit. Baarin ohessa on myös disko, jossa voit nauttia olostasi ja antaa musiikin viedä. K-18. 

Golfkenttä & Club Ultragreen

Golfkenttämme on 18-reikäinen kenttä, jossa voit huoletta yrittää saada edellisen ihannetuloksesi ylitettyä. Club Ultragreen tarjoaa puolestaan kanttiinissaan kahvia ja muuta suun kostuketta ja suupaloja. Myös mailojen vuokrausta sekä golfautojen vuokrausta.

Elokuvateatteri

Elokuvateatteri tarjoaa sinulle uutuuselokuvia. Kiinnostaako sinua nähdä kenties uusin trilleri, mutta et vain ole ehtinyt vielä sitä tarkastamaan kaupungissa? Ei hätää, täällä pyörivät uutuuselokuvat, myös vanhempia elokuvia esitetään yhä.

Tallit

Talleilla on 30 hevosta ja näille omat karsinapaikat. Tallista löytyy myös varustehuoneet ja pesukarsina, sekä varsomiskarsina, sillä Brennanien linnalla kasvatetaan myös hevosia. Kapua hevosen selkään ja lähde tutkimaan linnan ympäristöä oppaan kanssa tai itsenäisesti - mutta älä eksy.

Nummet

Nummet ovat kauniita paikkoja, jossa mieli lepää. Avara sinitaivas yllä ja luonnon äänet. Lähde vaikkapa piknikille tai muuten vain rentoutumaan. Nummet ovat myös suosittuja ratsastuskohteita ja niistä hehkuva vapaus rentouttaa jos kutakin ihmistä.

Metsät & järvi

Metsässä saat tuntea luonnonrauhan ja kulkea vapaasti sorateitä pitkin. Lähde vaeltamaan, tutkimaan kasveja tai rentoutumaan. Metsän keskellä on kirkasvetinen järvi, jossa voi halutessaan uida tai jäädä rannalle ottamaan aurinkoa.

Ravintola Acroné

Acroné tarjoaa sinulle viiden tähden lounaan, päivällisen ja illallisen. Saliin katetut, valkoliinaiset 78 pöytää tekevät tunnelmasta hieman juhlallisemman, mutta tämän takia ei toki tarvitse pukea juhlavaatteita - tule sellaisena kuin olet, älä sellaisena kuin sinun tulisi olla.

Viinikellari

Viinikellarissa voit ihailla hyllyille esille asetettuja erilaisia viinejä, joita on kerätty vuodesta 1300 asti, jo ennen linnan rakentamista. Hyllyiltä löytyy viinejä myös käyttöön, joita toimitetaan haluttaessa asiakkaille. Tule ihailemaan kuinka suuri viinikokoelma voikaan olla!

Vanhat vankityrmät

Karmivaa, mutta totta. Myös tähän linnaan rakennettiin vankityrmät, eikä niitä uudistettaessa haluttu muuttaa miksikään muuksi. Nyt vieraat voivat käydä katsomassa, millaisissa oloissa varkaat ja muusta syystä vangitut elivät.

Sauna

Astu aitoon suomalaiseen saunaan. Vaihtoehtoina myös turkkilainen ja kreikkalainen sauna. Saunatiloissa mukavat suihkuhuoneet, sekä uima-allas. Myös mahdollisuus vakituiseen saunavuoroon yksin tai ryhmän kanssa.

Hierojan vastaanotto

Tule rentouttamaan itsesi hierojan luokse. Erilaisia hoitoja ja menetelmiä, joista varmasti jokin sopii juuri sinulle. Anna mielesi vaeltaa muualla ja nukahda vaikka sillä välin. Hierojan luo on myös mahdollista varata vakituinen aika.

Lääkärin vastaanotto

Vaivaako sinua jokin hämärä tauti vai oletko loukannut itsesi jossakin? Lääkärin vastaanotto on auki joka päivä 05:00-18:00, sekä hätätapauksissa yksityiskäynnit huoneistoihin. Asiansa tunteva lääkäri auttaa sinua, mikä ikinä askarruttaakin.

Vapaa-ajanviettohuone

Vapaa-ajanviettohuoneesta löydät muun muassa biljardipyödän, laajakuvatelevision, DVD-soittimen, viisi tietokonetta, videot, stereot, sekä digiboksin. Tule viihtymään ja ota ystäväsi mukaan. Tapaat varmasti uusia ihmisiä täällä.

Kuntosali

Kuntosaliltamme löydät kaikki kuntoiluun tarvittavat laitteet juoksumatoista pyöriin. Myös perinteiset käsipainot ja jumppapallot löytyvät täältä. Kuntosalimaksu 5€/kerta ja varmasti on sen arvoista. Kuntosalin tiloissa myös suihkut peseytymistä varten.

Kirjasto

Mikäli etsit luettavaa, olet saapunut oikeaan paikkaan. Kirjastostamme löytyy tuhatpäin erilaisia romaaneja, tietokirjoja, lehtiä sekä novelleita. Myös antopologiat ja elämäkerrat. Tule tutustumaan kirjojen ihmeelliseen maailmaan ja ihastu!

Observatorio

Tutki tähtiä. Käytössämme on uusinta mallia olevat kaukoputket ja ihka oikeat tähtitieteilijät avustavat sinua ja kertovat sinulle yksityiskohtia tai näyttävät tähtiä, joita mielesi tekee nähdä. Saat myös ikuistettua tähdet itsellesi valokuvina.

Huoneet

Huoneissa on vaaleanrusehtavankeltainen tapetti punaisin kuvioin. Huoneista löytyy pehmeä parisänky, sohva, pöytä sekä tuoli ja minibaari. Huoneista löytyy myös omat suihkut, wc sekä televisio. Myös lisävuode saatavilla.